Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Για προτελευταία φορά! (προς το παρών!)

Kαλησπέρα σε όλους με υγεία ξανά εδώ νωρίτερα!

Σαν παππούς πλέον, πέρασα το κυριακάτικο απόγευμά μου εδώ, μελετώντας για προτελευταία φορά (προς το παρών) τα ματς των εθνικών για τις 11/9!

Τέλος το μπάσκετ μας, το πήραμε σερί από μια στιγμή και μετά και νομίζω δικαιωθήκαμε! Πρωταθλητές κόσμου οι Γερμανοί άξια, είτε αρέσει σε όλους είτε όχι!

Να είμαστε δίκαιοι!

Έχουν βάλει τα χειρότερα αύριο, πετσοκομμένα όσο δεν πάει και εγώ καλούμαι να κάνω τα δικά μου όπως ξέρετε για να φτιάξω σημείο μόνος μου!

Εύχομαι το καλύτερο και πάμε αμέσως να τα δούμε!

4 επιλογές!

Portugal – Luxembourg: 1 & Portugal Under 9,5 Tries on Target (1.80)

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!