Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Βρε καλώς τους πάλι! +ΧΗΝΑ (TAMEIO, 3.00!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Δεν έβαλε ένα γκολ χθες η ανώτερη βαθμολογικά Βαλούρ, κρίμα γιατί έγραψα πως θα κάνει ίσως τη πρώτη της ήττα εκτός έδρας από τη δυνατή εντός αντίπαλο, αλλά δεν φαντάστηκα χωρίς να σκοράρει με τόσα που έβαζε συνήθως.

Όπως και να ‘χει, φρέσκα κουλούρια σήμερα και πάμε θέλοντας και μη, να δούμε τα προκριματικά και τους επαναληπτικούς, που έστω αυτή τη φορά έχουμε μια εικόνα από τις ομάδες και τα στατιστικά του πρώτου αγώνα. Με αυτά θα πορευτούμε, ικανά για το καλύτερο και το χειρότερο. Δεν είναι στο χέρι μας μόνο. Έλλειψη βασικών πρωταθλημάτων λόγω προκριματικών, οπότε μονόδρομος.

Maccabi – Hamrun: 1/1 & Over 1,5 (1.70)

Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard συνδρομητικού πακέτου.

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!