Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Βραζιλιάνος από ανάγκη!

Καλησπέρα σε όλους με υγεία!

Άλλη μια ασυνήθιστα συνηθισμένη πλέον ώρα που τα προγνωστικά μας είναι έτοιμα για αύριο 13/9!

Τέλος και επίσημα από σήμερα το βράδυ 12/9 οι Εθνικές, ήρθαν χωρίς καμία όρεξη όπως πάντα από το περισσότερο κοινό σε προκριματικά και φεύγουν το ίδιο!

Δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως λόγω εθνικών λοιπόν για 13/9 και όταν λέμε τίποτα, εννοώ ΤΙΠΟΤΑ!

Μόνο γυναικεία πρωταθλήματα! Είναι το κλασικό διήμερο αποχής πριν το ξεκίνημα της Παρασκευής και υπάρχουν σαν από μηχανής Θεοί, δύο παιχνίδια αύριο 13/9 βράδυ, μετά τις 12, που πιάνονται ημερολογιακά για 14/9 αλλά δεν μας πειράζει! Έτσι θα τη βγάλουμε δυο μέρες, πάλι καλά!

Το ίδιο θα κάνουμε και για τα προγνωστικά της Πέμπτης 14/9, θα παίξουμε φουλ Βραζιλία που ξημερώνει στις 15!

Ήρεμα πονταρίσματα και τώρα και όταν ξεκινήσουμε από ΠΣΚ ξανά, το φωνάζω χρόνια μετά από Εθνικές!

Πάμε να δούμε μαζί τη δυάδα μας ενδεικτικά και χαλαρά!

Λόγω έλλειψης παιχνιδιών και για ευνοήτους λόγους, δεν υπάρχει free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!