Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Από τις pub θα δούμε Εθνικές! (ΕΠΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΥΑΔΕΣ ΚΑΙ 8/10 ΣΗΜΕΙΑ! ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ 3.08 & 3.44 ΚΑΙ ΝΒΑ 3.08 ΜΕ 2/2!!!)

Καλησπέρα σε όλους με υγεία και καλό ΣΚ να έχουμε!

Μόνο με το ποδόσφαιρο μείναμε, το οποίο κουβάλησε και με το παραπάνω δύο μέρες, με 6/8 σημεία ήδη και τα δύο να χάνονται πραγματικά καταλάθος!

Φρέσκα κουλούρια σήμερα, 4 σημεία από Εθνικές και 4 από αγγλικά χωριά που αγαπήσαμε!

Φύγαμε!

Israel – Romania: 1X & Over 0,5 (1.72)

Αυτό μου θυμίζει το ματς της Πολωνίας! Μόνο νίκη για το Ισραήλ για να ελπίζει, η ισοπαλία δεν θα χάλαγες τους Ρουμάνους. Το πρώτο ματς 1-1, πιθανό ίδιο σκορ σήμερα, ίσως και 2-1!

Rochdale – Aldershot: G/G & Under 5,5 (1.75)

Ομάδες με μια σχετική σταθερότητα στο σκοράρισμα, που δεν εμπνέουν την παραμικρή εμπιστοσύνη για μηδέν παθητικό!

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!