Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Ακόμα και το minimum, είναι πολύ σήμερα! +ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ! (TAMEIO ΔΥΑΔΑ 3.53!)

Kαλησπέρα και πάλι από το πουθενά!

Έτοιμα από σήμερα τα αυριανά, είχα χρόνο το μεσημεράκι και ασχολήθηκα, βρίσκοντας πραγματικά πολύ ωραίες και δυνατές αποδόσεις, για σημεία που μπορούσαμε να τα βρούμε και πιο κάτω!

Όπως λέω και στον τίτλο, το μίνιμουμ σήμερα είναι αρκετό, εννοώντας ακόμα και ένα δελτίο από τα 3 που θα δώσω, λόγω αποδόσεων. Θα καταλάβετε όταν τις δείτε!

Μπόνους ΤΕΤΡΑΔΑ και στο μπάσκετ έξτρα για τους μερακλήδες, με τα στατιστικά να απλώνονται σιγά σιγά μπροστά μας.

Πάμε να τα δούμε αμέσως!

Montpellier – Reims: 1X & Over 1,5 (1.80)

Δεν υπάρχει επιπλέον διαθέσιμη free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!