Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Αγγλία και Προκριματικά, ο τέλειος συνδυασμός! (ΓΛΕΝΤΙ ΟΛΙΚΗΣ, ΜΕ 2/2 ΜΠΟΜΠΕΣ, 3.75 ΚΑΙ 5.00 ΑΠΟΔΟΣΗ! ΣΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ΔΥΑΔΑ 3.01!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Ένα σερί 12 ημερών επιτέλους έσπασε χθες και προφανώς θα γινόταν, γιατί δεν είμαστε ρομπότ!

Το τι άφησε πίσω του όμως, όποιος μπορεί να καταλάβει, είναι μια χαρά! Και δεν είναι μόνο οι τελευταίες 12 όπως έγραψα, αλλά όλος ο μήνας και μην πω δίμηνο, τρίμηνο κλπ!

Όπως λέω πάντα, εκεί είναι όλα να τα δείτε!

Φύγαμε σήμερα με 8 επιλογές, 4 από Εθνικές και 4 από αγαπημένα αγγλικά χωριά!

Δυο μπόμπες για σκέψη να τα δείτε και πάμε να τα δούμε!

Romania – Switzerland: 1X (1.83)

Για την πρωτιά στον όμιλο παίζουν οι ομάδες, που προσωπικά πιστεύω πως η Ρουμανία είναι αυτή τη στιγμή σε καλύτερη κατάσταση και αδικείται. Είναι αήττητη εντός, όπως βέβαια και η Ελβετία εκτός. Νίκη ή ισοπαλία οι Ρουμάνοι για να βγουν πρώτοι, μαζί με τον κόσμο τους, μπορούν κάλλιστα να τα καταφέρουν και σίγουρα για μένα να μη χάσουν. Μόνο νίκη οι Ελβετοί, που έρχονται από 3 σερί ισοπαλίες, που μας δείχνει κάτι. Από το να παίξω 1.75 να σκοράρουν και οι δύο, παίρνω την κάλυψη στην έδρα, τον κόσμο και την αντικειμενικά καλύτερη φόρμα.

Rochdale – Altrncham: G/G & Under 5,5 (1.72)

Στα κλασικά παιχνίδια της National League, ομάδες που σκοράρουν αλλά δεν μπορούν να κρατηθούν πίσω. Έχει 17 συνεχόμενα παιχνίδια η γηπεδούχος που δέχεται γκολ!

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

 

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!