Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Αγαπημένες ιστορίες σε αυτές τις χώρες!

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα με υγεία να έχουμε!

Ένας ακόμα καταπληκτικός μήνας για τη σελίδα έκλεισε, ευχαριστώ όσους στηρίζουν και είναι εδώ! Δεν λέω τίποτα άλλο!

Άλλη μια μέρα στη δουλειά χθες, με ταμείο δυάδα, παραλίγο και δεύτερη λόγω 6 γκολ που σπάνια μπαίνουν, που όμως μας τα έδωσε πίσω τριπλά με τη μπόμπα μας!

Δεν ξέρω πια ποιος αριθμός μπόμπας ήταν αυτός, χαίρομαι που σας αρέσουν και τις εμπιστεύεστε, έστω και με λιγότερα προφανώς χρήματα!

Αγγλία & Γερμανία σήμερα, ξανά κύπελλο και χώρες που έχουμε φτιάξει τις ομορφότερες ιστορίες μας αδέρφια μου! Εύχομαι και σήμερα το ίδιο!

Με 8 επιλογές και 2 μπόμπες για σκέψη!

Φύγαμε!

Dortmund – Hoffenheim: G/G & Over 2,5 & HT Over 0,5 (1.72)

Να ξαναπώ για τη Χόφενχάιμ; Πόσες φορές; Φανταστική ομάδα να τη βλέπεις, πάντα με τακτική, τρομερή εκτός. Δεν γίνεται να μη δούμε γκολ και μη δείτε και τίποτα άλλο, ΞΑΝΑ! Η Ντόρτμουντ έχει Μπάγερν σε 3 μέρες! Απλά λέω! 19:00

Bournemouth – Liverpool: 2 & Over 1,5 (1.7

Αφού είπαν στην Λίβερπουλ ότι το παιχνίδι το λογαριάζουν. το λογαριάζω και εγώ, ειδικά στο 1.70! Συνήθως ανοιχτά ματς, η Λίβερπουλ είναι πολύ καλά και ευελπιστώ σε επαγγελματική νίκη από 0-2 και πάνω. 21:45

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!