Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Ήταν δύο Ιταλοί, ένας Ισπανός και ένας Ελβετός!

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Άλλο ένα αγγλικό ταμείο χθες στη συλλογή μας, μας κράτησε μεσοβδόμαδα και συνεχίζουμε να κάνουμε παρέα τη δουλειά μας, απολαμβάνοντας το χόμπι μας!

4 παιχνίδια σήμερα, πιο στενά τα πράγματα, λίγες επιλογές και μέτρια ματς. Κρατάμε για κάτι καλύτερο!

Βέβαια σήμερα αν πληρωθούμε με λιγότερα ματς, είναι καλύτερο για μας, μην εξηγώ τον λόγο συνέχεια!

Φύγαμε να δούμε!

Frosinone – Fiorentina: G/G (1.70)

Αδικείται η Φρόσι σήμερα! Σκοράρει πανεύκολα και είναι δίκαια στο 2-2-1.  Αήττητες και οι δύο 4 και 3 ματς αντίστοιχα, φύσει επιθετικές ομάδες και περιμένουν από το σκορ τους κάτι. Θα δούμε νομίζω ωραίο ματς και εμείς θέλουμε απλά το αρκετά καλοπληρωμένο γκγκ.

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!