Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Ας ξεκινήσουμε με το «τι είναι στοίχημα». «Ο όρος στοίχημα αναφέρεται σε είδος τυχερού παιχνιδιού, όπου ένας παίκτης προβλέπει κάτι για ένα αντικείμενο ή χρηματικό ποσό. Το στοίχημα στα αθλητικά γεγονότα αποτελεί τυχερό παιχνίδι, κατά το οποίο ένας παίκτης προβλέπει τα αποτελέσματα τους και τοποθετεί χρηματικό ποσό σε αυτή την πρόβλεψη, με άμεσο στόχο το κέρδος. Ο στοιχηματισμός αποτελεί ένα είδος τζόγου όπου διεξάγεται τόσο σε πρακτορεία, όσο και στο internet.»

Εγώ από το παραπάνω κείμενο, θα κρατήσω τη λέξη ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Η έννοια του παιχνιδιού, συνδέεται άμεσα με την ψυχαγωγία, η οποία με τη σειρά της έχει σκοπό να φέρει τον άνθρωπο σε αρμονία σώματος αλλά και ψυχής. Όλα αυτά, μπορούν μόνο να επιτευχθούν μέσα από θετικά συναισθήματα, τα οποία είναι απόρροια υπεύθυνου και συνειδητοποιημένου παιχνιδιού, γνωρίζοντας από την αρχή τις όποιες πιθανότητες νίκης, αλλά φυσικά και ήττας. Οποιαδήποτε δημιουργία αρνητικών εμπειριών, οδηγεί τον παίχτη σε καταστάσεις και συναισθήματα που δεν μπορεί να ελέγξει, που έχουν ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό, τη νευρικότητα, το άγχος και στη δική μας περίπτωση τον εθισμό και την απώλεια περιουσίας.
Οι στοιχηματικές δυνατότητες του καθενός διαφέρουν μεταξύ τους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκρίνονται. Πρέπει να ποντάρετε χρήματα που αντέχετε και έχετε την πλήρη επίγνωση ενδεχόμενης απώλειας τους. Διαχειριζόμαστε το κεφάλαιο μας, θέτουμε όρια και κανόνες στα πονταρίσματά μας. Ο πρωταρχικός σκοπός είναι πάντα η διασκέδαση και όχι τα εύκολα κέρδη.

To ΒetflixGr από τη πλευρά του, ως μία εταιρεία που σέβεται τον άνθρωπο, έχει χρέος να σας ενημερώσει και να σας δώσει τις απαραίτητες οδηγίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Αν πιστεύετε πως βρίσκεστε σε κίνδυνο και ίσως να μην μπορείτε να ελέγξετε πλέον την κατάσταση, παρακάτω σας παραθέτω κάποια προγράμματα θεραπείας, τηλέφωνα στήριξης, οδηγούς και σχετικές πληροφορίες των επόμενων βημάτων σας!

www.gamcare.org.uk
www.gamblingtherapy.org
www.gamblersanonymous.org.uk
http://www.kethea-alfa.gr/
http://www.ask.org.cy/el/page/home

Απολαύστε την έννοια του παιχνιδιού, όπως σας αξίζει!

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!