Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Γεια χαρά!

Eίμαι ο Αλέξανδρος ή αλλιώς «Αλεκάρας», όπως εσείς μέσα από τα social με ονομάσατε!

Η σελίδα που έχετε μπροστά σας, δεν είναι μια απλή σελίδα προγνωστικών. Η δημιουργία της το 2019, στο Facebook τότε και έπειτα στο Instagram & στο Τwitter, είχε ως σκοπό την εύρεση κινήτρου και δύναμης για ζωή, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα. Κάποιοι ξέρουν τι λέω, κάποιοι όχι. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ ξανά.

Μέσα από αυτή, ήθελα να φτιάξω κάτι διαφορετικό από ότι υπάρχει εκεί έξω και σχετίζεται με το περιεχόμενό της, που είναι προφανώς το στοίχημα. Μία ενασχόληση συσχετισμένη με το κακό, το ψέμα και τον ανταγωνισμό. Εγώ προσπάθησα να συνδέσω και να περάσω αξίες που έμαθα από το σπίτι μου και τα βιώματα μου! Αξίες εντελώς αντίθετες με τις λέξεις που προηγουμένως ανέφερα!

Πολλές φορές, γίνεται χρήση της λέξης «παιχνίδια» και πριν στοιχηματίσουμε λέμε, σχεδόν πάντα, «τι να παίξω;». Έτσι ακριβώς είναι! Είναι όλα ένα παιχνίδι και έτσι πρέπει να τα βλέπουμε!

Για εμένα το παιχνίδι σημαίνει χαρά! Διασκέδαση! Χαμόγελα! Έτσι έμαθα από παιδί. Εάν δείτε και τον τζόγο (σκληρή λέξη έτσι;) με αυτή την οπτική, τότε θα καταλάβετε τι προσπαθώ να πω. Δεν έχει κανένα νόημα στη ζωή, ότι αποκαλείται παιχνίδι, να μας φέρνει σε αγχωτικές και νευρικές καταστάσεις ή να μας προκαλεί τον όποιο θυμό ή στεναχώρια. Αυτό παύει να λέγεται «παίζω» στα δικά μου μάτια.

Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Δεν ξοδεύουμε χρήματα που δεν μας περισσεύουν. Εάν σας περισσεύουν όμως, τότε βοηθήστε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη εκεί έξω. Αν ακόμα σας περισσεύουν, έχετε κάνει ότι αγαπάτε και θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και εδώ, τότε με χαρά να προσπαθήσουμε μαζί για το καλύτερο! Να «παίξουμε» και να χαρούμε αυτή την άγρια ομορφιά που έχουν τα αθλήματα και τα πονταρίσματα πάνω τους, που μόνο εμείς μπορούμε να καταλάβουμε!

Να είστε ευγενικοί, καλόκαρδοι και πάνω από όλα άνθρωποι! Να προσπαθείτε να γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε στο κόσμο! Nα κάνετε ότι αγαπάτε, ότι φήμη και αν έχει, ότι και αν λέει ο κόσμος για εσάς, με πολύ μεράκι! Δεν υπάρχουν πονηρά ή άσχημα χόμπι, παρά μόνο πονηρά και άσχημα μυαλά. Όλα έχουν τον δικό τους ρομαντισμό, αρκεί να τα προσεγγίσεις με την αλήθεια σου, από την υγιή πλευρά τους. Όπως και το στοίχημα!

Σας ευχαριστώ που είστε τόσα χρόνια μαζί μου! Σας ευχαριστώ για τη παρέα σας και όλα τα καλά αλλά και άσχημα λόγια σας! Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να δημιουργήσω αυτό το site και να προσπαθήσω να βιοποριστώ από κάτι που αγαπάω! Χωρίς εσάς, δεν θα είχε νόημα τίποτα από όλα αυτά! Έχετε τον σεβασμό μου και την ευγνωμοσύνη μου!

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου, το στοίχημα και το αν πήγατε «ταμείο» ή «κουβά», να είναι το μόνο σας πρόβλημα στη ζωή και τίποτα άλλο!

Υπάρχουν σελίδες στοιχημάτων, υπάρχει και το Betflix! Μαζί είμαστε οικογένεια!

Και να θυμάστε πάντα… ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ!

Με εκτίμηση,

ο «Αλεκάρας» σας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!